X-Trial VM Marseille

Back in Barcelona after the X-Trial in Marseille and it’s starting to feel a little better. Immediately after the run last night, I was very disappointed in myself. I had a good feeling before the first section, but I did a stupid fiver that I was ashamed of and it kept throughout the race. First section should I clean, then I got two dab in the next. Three fives in a row came after which the fourth as Bou crashed in, I was very close to getting over. The engine was hanging on the edge, but I did not get over the body. I clean´d the last section, but got a time-point. The first time I clean´d a section in a World round. 24 point was better than in Sheffield but it can be much better. After the run, I was so disappointed so I went out and practiced one hour with Bou and Raga, who was warming up before their qualification. Then I saw that even the best was nervous before the start, it felt a little better. Thank you Martin Lagergren for all the help during the week and he is replaced by dad Magnus tomorrow. He will help me in Pau on Friday when the third round start. Check FIM X-Trial App, that has results live and on Facebook there were many who put out movies live.

See you

Eddie

Tillbaka i Barcelona efter X-Trial i Marseille och det börjar kännas lite bättre. Direkt efter körningen i går kväll var jag mycket besviken på mig själv. Jag hade en bra känsla innan första sektionen, men så gjorde jag en dum femma som jag skämdes för och det höll i hela tävlingen. Första borde jag klarat, sedan fick jag två prick i nästa. Tre femmor i rad kom därefter varav fjärde som Bou kraschade i, var jag väldigt nära att komma över. Motorn hängde på kanten, men jag fick inte över kroppen. Sista sektionen nollade jag körningen, men fick en tidsprick. Första gången jag nollar körningen i en VM sektion. 24 prick var bättre än i Sheffield men det kan bli bättre. Efter körningen var jag så deppad att jag åkte ut och tränade en timme tillsammans med Bou och Raga som värmde upp inför deras kval. Då såg jag att även de bästa var nervösa inför start, det kändes lite bättre. Tack Martin Lagergren för all hjälp under veckan och han ersätts av pappa Magnus i morgon. Han kommer att hjälpa mig i Pau på fredag då tredje rundan körs. Kolla FIMs X-Trial App som har resultat live och på Facebook var det många som la ut filmer live.

Vi ses

Eddie

FIM X-TRIAL 2015 Marseille FIM X-TRIAL 2015 Marseille