WORLD TRIAL SPAIN DAY 2

Hello,

Great to secure tenth place in the World Championship table. It was a tough final in Spain after my crash on Friday where I injured my shoulder, so it was difficult to perform at its peak. There were two twelfth places in Teo outside Santiago de Compostella and I had no luck with me, especially on Sunday, when I went in goal with 84 point and a tenth place that changed when a observer revised his assessment and gave me five point but he had cut one on my card. There, I lost two places, but I could still manage tenth place overall, which was the year’s objective.

Now we go home to Barcelona on Monday and next weekend, the Trial des Nations in Tarragona.

Eddie

VM TRIAL SPANIEN DAG 2

Hej,

Gott att kunna säkra tionde platsen i årets VM-tabell. Det blev en jobbig final i Spanien efter min krasch på fredagen där jag skadade min axel, så var det svårt att prestera på topp. Det blev två tolfte platser i Teo utanför Santiago de Compostella och jag hade inte turen med mig speciellt på söndagen då jag gick i mål med 84 prick och en tionde plats som ändrades då en domare ändrade sin bedömning och gav mig fem prick men han hade klippt en på mitt kort. Det förlorade jag två placeringar på, men jag kunde ändå klara tionde platsen totalt vilket var årets målsättning.

Nu åker vi hem till Barcelona på måndag och nästa helg är det Lag-VM i Tarragona.

Eddie

E2 E3 E4  MONDE CHAMPIONNAT 2012