WORLD TRIAL IN SPAIN DAY 1

Today was a difficult day at work. I hurt my shoulder in training yesterday and could not lift the arm, so it is a bit difficult to ride in the toughest sections. As the photo shows, I got to explain to Montesas big boss how I could bend the forks and cracking the steeringhead on their fine cycle. On the first lap went pretty well and I was eight at the first lap, even though I cut fives in many of the most difficult sections. Then there was not much time and I was stressed and had trouble lifting the bike. In the end it was a twelfth place which meant that I could still strengthen my overall tenth place.

Eddie

VM SPANIEN DAG 1

 I dag var det en besvärlig dag på jobbet. Jag skadade axeln på träningen i går och kan inte lyfta på armen, så det är lite svårt att köra i de tuffaste sektionerna. Som bilden visar fick jag förklara för Montesas big boss hur jag kunde kröka gaffeln och spräcka gaffelkronan på deras fina cykel. På första varvet gick det ganska bra och jag låg åtta vid första varvning, trots att jag klippte femmor i många av de svåraste sektionerna, sedan blev det ont om tid och jag blev stressad och hade problem att lyfta hojen. Till slut blev det en tolfte plats som gjorde att jag ändå kunde förstärka min sammanlagda tionde plats.

Eddie

E1         E2 E3