World Round, Sokolov.

Today, it has been the training and registration for tomorrow’s World Champioship here in Sokolov, Czech Republic. After much talk and meetings, it turns out that I can not ride with my special protection on my helmet, so I have trained today with the mask which I also have. We’ll see what happens tomorrow before the start.

I have had explained all day to everyone, how I crashed, and I have full of scrap metal in my head.

Eddie

I dag har det varit träning och anmälan för morgondagens VM här i Sokolov, Tjeckien. Efter mycket prat och möten visar det sig att jag inte får åka med specialskyddet på min hjälm, så jag har tränat i dag med masken som jag har också har. Vi får se vad som händer i morgon innan start.

Annars har jag fått förklarat för alla hur jag kraschade och att jag har fullt med skrot i skallen.

Eddie

Eddie1 Eddie2VM Pro