What to do during healing

Hi there

Since I’m not able to do any training on my bike yet, it has gone to short time since the operation, I have to find other activities.
So today I have made some drawings including my ideas of trial obstacles, who can be used indoors or in city-competitions . Who knows, some day you might see someone of these in any competition in Sweden.

The healing is going well and I hope I’ll soon will be able to start training. There are a lot of missing muscles so it will take time to reach my former physical status.

Hope to see you soon

/Eddie

IMG_0125 1

 

Hej på er

Eftersom jag inte kan träna så får jag hitta på lite annat. Det är för kort tid sedan operationen så jag har bl.a. sysselsatt mig med att skissa på trialhinder, både för inomhus och stadstävlingar.  Vem vet, kanske ett eller annat av dom blir aktuellt i någon kommande tävling i Sverige.

Läkningsprocessen går som den skall och jag hoppas att jag snart skall kunna börja träna för att så snabbt som möjligt komma upp på min tidigare fysiska nivå.

Hoppas vi ses snart

/Eddie