Welcome to 2015

Hi there

A new year with new challenges.

The new year has started in a good way when I got my bus back in a new shape. Thanks to JKR Lack & Design who has made an excellent job on the bus, it’s like getting a new vehicle. Now it’s up to me to do the rest, mounting headlamps, flashlamps and so on. You can see the new look here.

And now it’s time to see if all my training this winter has made me better. Today it’s time for the first competition in Sheffield, UK. I’m looking forward to once again compete and to meet my opponents.

See you soon

Yours Eddie.

Bil1 bil2 bil3

Hej på er och god fortsättning på det nya året.

Ett år som startat på ett härligt sätt då jag fått tillbaks min gamla buss i en helt ny skepnad. Tack vare ett mycket gott arbete av  JKR Lack & Design i Tanumshede så är det som att få en helt ny. Nu återstår mitt arbete med att montera tillbaks alla delar som vi plockade bort före lackeringen. Ovan ser ni resultatet.

Idag börjar årets inomhussäsong i Sheffield. Nu får jag ett kvitto på om mina träningstimmar under hösten / vintern ger det resultat jag önskat. Skall bli kul att återigen träffa mina motståndare.

Vi hörs,

hälsningar Eddie.