TIME FOR TRAINING

Hi there

Now I can start training my body, which Cerry directs. It feels really good, but it’s tough to get started. It feels in the muscles after a pass by Cerry, who runs much leg and arm strength like this in the beginning.

Next week I’ll try out a mask to protect my face, after that I can start riding the bike again. I expect to be on the first Swedish championship in Kungsbacka in two weeks. It will be perfect with three lokal races before I ride the World Championships in the Czech Republic.

See you soon

Eddie

Hej,

Nu har jag fått börja träna lite fysik, som Cerry dirigerar. Det känns riktigt bra, men det är tufft att komma igång. Det känns i musklerna efter ett pass med Cerry, som kör mycket ben och armstyrka så här i början.

Kommande vecka ska jag prova ut en mask som ska skydda ansiktet, efter det kan jag börja åka hoj igen, något som jag längtar efter. Jag räknar med att vara med på första SM i Kungsbacka om två veckor. Det blir perfekt med tre SM tävlingar innan jag kör VM i Tjeckien.

Vi ses

Eddie

Eddie1maj