SM i Ale på lördag.

Hej,

Lag-VM är avklarat och det blev en andra plats för Sverige, vilket jag tycker är godkänt. Sverige brukar vara på pallen i B-gruppen och i år var det svårt att slå Tyskland med deras avslutande varv. Själv var jag nära att tangera förra årets nolla. I år höll jag nollan ända tills näst sista sektionen där det blev en trea.

Efter Andorra har familjen varit nere i Barcelona på en välförtjänt semester. Jag har tränat på som vanligt då säsongen inte är slut ännu. I fredags var jag hos en lokal klubb nära där jag bor och körde lite show vilket kan ses på bilden där jag hoppar lite.

På måndag ska jag till Honda och meka med cykeln och sedan ska vi till Amos och träna. Dom sa inte vilken Amos det är, men det finns ju en Amos som har varit VM-åkare för Montesa, vi får se hur det blir.

Jag flyger hem på onsdag och på lördag blir det SM-final i Ale. Där ska jag försöka ta mitt fjärde SM-guld, men det blir säkert inte så lätt, för de andra förarna är också taggade och gör allt för att slå mig. Hoppas att många kommer till Surte för att heja på och titta på bra trial.

Tack till Jack Miller (G2F Media) för bilden från Andorra. Vi ses i Surte på lördag.

10702030_349380835231651_2523653859275714998_nEddieTDN1