SJUA I SPANIEN

10426237_373463482823386_3654678758967812240_n

Today I drove the Spanish Championships for the first time and it went really well. After a month’s break from competitions, I was really unsure where I was standing and when I checked the sections on Saturday I did not think I could handle anyone. The Spanish sections are tougher than the World Championship, so it’s a real challenge to drive down here. With Fujiamis both minders to help, it started incredibly well and I got through the first sections with only occasional dabs.

After three timepenulties in the sections, I was seventh in the finish, just 6 points after Pol Tarres and without the timepenulties, not far from Cassales in the fifth spot. It was reeley funny to ride trial today. Now I know what to train on next months, it will be hard physical training to cope with being on top for a long race.

Many thanks to the whole Montesa / Honda team for all the help and congrats Toni Bou to victory and the Spanish gold. My World-bike ran perfectly and I was reely confident to ride today.

Now it will be moor practice on the bike until I go home in a few weeks.

Eddie

 

I dag körde jag spanska mästerskapen för första gången och det gick riktigt bra. Efter en dryg månads uppehåll från tävlingar var jag riktigt osäker på var jag stod och när jag kollade sektionerna på lördagen trodde jag inte att jag skulle klara någon. De spanska sektionerna är tuffare än i VM, så det är en riktig utmaning att köra här nere. Med Fujinamis båda mindrar till hjälp började det ofattbart bra och jag kom igenom de första sektionerna med endast enstaka fotningar.

Efter tre tidsfemmor i sektionerna blev jag sjua i mål, bara några prick efter Pol Tarres och utan tidsprick var det inte långt till Cassales också. Det var hur roligt som helst att köra i dag. Nu vet jag vad jag ska träna på kommande månaderna, det blir hård fysisk träning för att orka vara på topp en hel tävling.

Stort tack till hela Montesa/Honda teamet för all hjälp och grattis Toni Bou till segern och det spanska guldet. VM hojen gick perfekt och jag kom upp för var enda klack i dag, suveränt.

Nu blir det hojåkning ända tills jag åker hem om några veckor.

Vi hörs,

Eddie