SIXTH IN BORÅS WORLD CHAMPIONSHIP TRIAL

Hello,
Today I got my best  result ever in the World Championship Trial, when I was riding in as the sixth in the first round in Borås. After the first lap I was lying in fourth place, but did some mistakes at the end.

Even so, I’m happy with the day, but now after the race, I’m really tired and have pain in the neck. On the last lap I had so much pain that I could not look up when I ride the sections.

Hope I will be rested until tomorrow and that even more fans come to Borås and cheering me to the World Trials top. There are more photos in the gallery 2015 and two videos in the video section.

Eddie

VM SEXA I BORÅS

Hej,

I dag fick jag min bästa placering någonsin i VM, när jag körde in som sexa i första rundan i Borås. Efter första varvet låg jag på fjärde plats, men några missar mot slutet gjorde att jag tappade lite.

Trots det så är jag jättenöjd med dagen, men nu efter tävlingen är jag riktigt trött och har ont i nacken. På de sista varvet hade jag så ont att jag inte kunde titta upp när jag körde i sektionerna.

Hoppas att jag blir utvilad tills i morgon och att ännu mer fans kommer till Borås och hejar fram mig till VM toppen. Det finns fler foton i galleriet 2015 och två videor i videodelen.

Eddie

Eddie3

Eddie2    Eddie1