SEGER I NM

 

 

EddieNM4EddieNM3

I helgen körde jag nordiskt Mästerskap i Kinna och alla förväntade att jag skulle vinna mitt andra NM guld i rad. Därför var det grymt gött att ta segern trots att det blev en lätt bana. Jag tog två prick per varv och det får jag vara nöjd med. Med en så lätt bana får man inte göra några misstag för Emil Gyllenhammar som var tvåa var bara fya prick efter. Det kändes riktigt bra med två svenskar i topp. Efteråt var jag riktigt trött mentalt, man måste koncentrera sig så hårt hela dagen att det känns i huvudet när spänningen släpper.

På söndagen var det lag-NM och med regnet som föll blev banan riktigt hal. Det blev någon onödig femma för mig och laget kom tvåa efter Norge med samma prick, endast två nollor skiljde oss åt. Vi får vara glada åt Sveriges framgångar individuellt och själv är jag otroligt glad att jag kan hålla mig kvar på den nordiska tronen.