My minder next year (2015)

Hello you all

Now it’s settled that Martin Lagergren will be my minder during the world championships 2015. We have been buddies for a couple of years and he has helped me since 2009 and has been my minder from 2012.

Martin has been a trial driver since he was nine, he is now twenty-three so he has a long experience. He has competed  in JVM. He has also a history in a couple of the Swedish Trial Championships and has been a member of the Swedish International Team for five years.
As you could understand I’m very pleased to get help from Martin. According to himself, he has better physical status than me so we’ll see after a while if it’s correct or not 🙂

/Eddie

Martin L

 

Hej på er.

Nu är det klart med min minder inför nästa års VM-säsong. Ingen direkt överraskning för er som följt mig att det är Martin Lagergren som kommer att fortsätta stötta mig.

Själv har Martin kört trial sedan han var nio, kört allt från SM till JVM, kört för landslaget i 5 år. Jobbar för tillfället på en industri i Finspång där man gör aluminiumplåt till kylare. Sedan hjälper han mig på tävlingar så mycket han kan på ledig tid. Detta har han gjort  sedan 2009 och “mindrat” mig i VM sedan 2012. Han är en av nycklarna till att jag skall nå mina mål  i VM 2015 samt hjälpa mig till ett VM guld inom snar framtid. Att han sedan har bättre fys-värden (enligt honom själv)  än vad jag har sporrar mig ytterligare men vi får väl se om det är så 🙂

Hälsningar Eddie