Hello from Spain

Hello you all

Arrived to Spain yesterday to train and fix with my bike. When I arrived I immediately visited Montesa factory and got a couple of new parts to my bike. Then it was time to test them and also some training. Montesa then asked if I would like to participate in the last competition in the Spanish championship. After some thoughts I’ve decided to do so. Today I’ve been fixing with my bike and inspecting the sections together with the other drivers before the start tomorrow, Sunday. So tomorrow it is time to once again compete, this time thanks to Montesa factory whom have fixed a place in the competition. I’ll be back as soon as possible with the result.

Here you see the team who helped me test the new things and also a view from the factory.

I’ll be in touch / Eddie

 

Spanien1 Spanien2

 

Hej på er.
Igår när jag anlände till Spanien så fick jag åka direkt och testa lite nya grejer på min hoj och körde lite allmän träning. Montesa frågade mig då om jag inte skulle vara med och köra sista spanska mästerskapet. Jag funderade lite. Sedan bestämde jag mig för att köra, så idag har jag ägnat tiden på fabriken och fixat i ordning allt på hojen inför helgens aktivitet. På söndag går tävlingen. Men jag åker redan imorgon bitti och kollar sektioner och tränar och träffar alla anda förare. Så det skall bli görkul. Återkommer med resultatet.

Med vänlig hälsning, Eddie