Greetings from Spain

Hi

Now I’ve got my new bike on which I will compete next year. It’s the new Montesa RR and it’s a very nice bike to handle. But, it will take many hours of training before I’m ready to compete with it. Here’s a photo of the bike and as you can see on the next photo I have a very nice companion when I’m running in the bush to increase my physical status.

More to come later

image1
image2

/Eddie

 

Hej på er.

En kort hälsning från Spanien. Som ni ser ovan har jag nu fått min nya Montesa RR som jag skall ha nästa säsong. En mycket skön cykel men det kommer att ta många timmars träning innan jag behärskar den till fullo. När jag inte tränar på cykeln så springer jag för att konditionen skal bli så bra som möjligt och som ni ser har jag fint sällskap. Han hänger med på det mesta.

/Eddie