A little message from Spain

Hi there

I’m in Spain training since a couple of days. It’s to cold and snowy in Sweden this time of the year so I’m pleased to have the possibility to live and train in this warm and dry country. All days are filled with training with or without my bike.

Yesterday I trained six hours together with Toni Bou and that was just what I managed that day. When I came home I noticed that someone had missed me during these hours, the family’s dog. He had occupied himself with one of my helmets as you can see below.  I have to blame myself making this possible. This have to be my training helmet.

It’s still a couple of weeks until next X-trial so my training will go on.

/Eddie

image1 image2

Hej

Är nere i Spanien och tränar så mycket som möjligt. Bättre förutsättningar här. Det blir träning både med och utan cykel, allt för att bli bättre.

Igår tränade jag ihop med Toni Bou i sex timmar och sedan var jag helt slut. När jag kom hem så märkte jag att det var någon som saknat mig, nämligen familjens hund. Han hade sysselsatt sig själv med att tugga lite på en av mina hjälmar. Får skylla mig själv som inte lagt undan den på ett säkrare ställe. Det får bli träningshjälmen i fortsättningen.

Det åtestår några veckor till nästa deltävling i X-Trial så det finns tid att bättra på kondition och teknik ytterligare.

Vi hörs, hälsningar Eddie