VM Arnedo dag 2.

Hej, det blev ungefär som första dagen, men i dag kom jag längre upp innan jag kraschade. Arrangören hade tagit bort en sektion och lagt till tid, så det var gott om tid, men egentligen lika svårt som i går.

Det känns gott att VM-säsongen är över så att jag kan koncentrera mig på nästa år. Det blir mycket träning både på cykeln och fysik. Nu vet jag vad som behöver förbättras och kan finslipa detaljer.

Montesateamet firade Toni Bous åttonde VM guld i kväll så det blev ganska sent innan vi kunde lasta in cyklarna och riva tältet. Montesa är fruktansvärt noga med allting och varje pryl ska ligga på sin rätta plats, men i kväll när säsongen var över släppte dom på diciplinen och tryckte in alltihop på lastbilen. Det är bara några timmar hem till fabriken.

Själv ska jag och Martin ta en sovmorgon innan vi åker till Barcelona. Det blir byte av motor kommande vecka inför lag-VM i Andorra för det är ganska högt där.

Det blev en fjortonde plats totalt i VM i år igen, så FIM behöver inte trycka upp någon ny nummerlapp till mig nästa år.

Arne tyckte att jag och Bou körde lika på första varvet. Bou hade en femma och tio nollor och jag hade en nolla och tio femmor.

Stort tack till Martin som hjälpt mig i år och det är gott att han följer med även till Andorra.