Träning i Spanien

Hej,

Alla mina vänner där hemma. På tiden för en  liten uppdatering på vad som händer här nere i Trial-paradiset.

Just nu för tillfället är det 20 grader varmt och helt perfekt för åka hoj. Är nu mer eller mindre bosatt i Girona som ligger en timma Norr om Barcelona.

Idag var jag på ett ställe som heter Gava som ligger precis vid flygplatsen i Barcelona. Anledningen varför jag åkte dit var för att jag skulle köra min Team kompis Noe Pretalli till flyget.  Egentligen var det min lediga idag ifrån körningen. Men som vanligt så är man ju inte svårövertalad när det kommer på tal om att kanske göra en ny film. Resultatet blev ett experiment att byta hoj i en sektion. Iden kom ifrån MotoGP föraren Marc Marquez då han stannar till i depån och byter hoj utan att sätta fötterna i marken.

Resultatet kan ni se på: https://www.facebook.com/EddieKarlssonRacing

Annars är det fullt ös ifrån morgon till Kväll. Dagarna för tillfället brukar se ut på följande sätt.

Frukost klockan: 7.

Träning på gymmet klockan: 8 till 10.

Hem och äta en andra frukost, Lasta och göra ordning Motorcyklarna.

Äta lunch Klockan: 12.

Starta Trial träning Klockan: 1 till 5, Hem lasta ut Motorcyklarna.

Äta middag klockan: 8

Somna klockan 10 och efter det börjar det om igen.

Trivs riktigt bara med detta upplägg just nu. Känner att det går framåt, vill bara träna mer och mer. problemet är då att man har haft otur med förkylningar och annat. Men det börjar släppa nu vilket kanske kan vara lite farligt för då känner man sig odödlig igen 😉 hahahaha!

Jag kommer att försöka hålla er mer uppdaterade nu. Vet att det är många som är nyfikna på vad som händer i Trial-Paradiset. Men nu skall jag gå och äta här. Vi hös snart igen.

Med Vänliga Hälsningar, Karlsson

FOTO: @RonjaAlmthen