SM deltävlingen 1-2 Nu redo för VM

Nu har det gått ett tag sedan sista inlägget. Är nu tillbaka i Spanien efter en efterlängtad vecka på hemmaplan. I helgen var det Första SM deltävlingen gick i Kinna MK på lördagen. Resultatet blev 1 prick på 30 sektioner körda och jag slutade då som Segrare. Andra SM deltävlingen gick i Kungsbacka TK på söndagen. Resultatet blev där också 1 prick vilket jag är nöjd med, Slutade som etta där också. Vill tacka Kinna MK och Kungsbacka TK för ett bra arrangemang och trevligt bemötande.

Bästa av allt var att få kör på hemmaplan och ha sina bästa kompisar som står och vrölar i skogen varje gång man nollade en sektion. haha! kan inte sluta tänka på hur det hade sätt ut om de hade hängt med ut och gjort samma ska på VM.

Stort tack till alla sponsorer, familj och vänner som gör att jag kan fortsätta.

Nu till Helgen kör första VM deltävlingen igång. Nya hojen är redo och det känns väldigt bra. Tävlingen går i Camprodon straxt utanför Barcelona i Spanien. Kommer nog bli en hal tävling med mycket lera. Nu skall jag packa och ladda vidare så får vi se hur denna helgen slutar. Full Gas!!!!!